30 januari - black and white rain

lite bilder får olika tider



Jag är med i Christian´s fototävlning där du kan vinna valfria fototillbehör
hos fotofyndet.se till världe av 400:-. Vill du också vara med? Klicka här!

30 januari

Fredag idag och fasen så skönt! Jag är dock fortfarande snurvlig i näsan och hostar, men det är fint ändå.. Ikväll kommer virre hem (min bror), ska bli kul att träffa kraken igen. Det blir sm för mig i helgen ändå, jag kan inte hålla mig ifrån att spela alltså! Och inte nog med att jag får spela innebandy, vi ska bo på hotell, och finns det något bättre än hotelfrukost eller?! let me tell you, NOOO!

Var nere på stan en sväng innan jag åkte hem idag, köpte ett par sånna där jeans tights, jag vet, alla har sånna typ, inte konstigt när dom kommer ifrån gina. Iallafall, sånna är helt perfekta för mig, jag hatar att ha jeans på mig, det går inte att röra sig ordentligt. Så för er som hatar jeans köp sånna här. 299 kr på gina tricot. dom ser ut som jeans också. dock har dom inga fickor men va tusan;)

Puss på min Christian


28 januari - kärlek

Hejsan igen, läste ett inlägg från Emmelylenneas blogg,  och hon frågade ifall någon kunde förklara var kärlek va för något.


Kärlek, det finns så många olika sorters kärlek. Kärleken du känner för din familj, din vän, din pojkvän/flickvän. Ja det finns olika slagt kärlek, men alla är dom starka som satan.
Det bästa jag vet i hela vida världen är att vakna upp brevid Christian, det får mig att lysa upp. En sån där tidig jobbig morgon när jag ska upp till skolan blir inte så jobbig längre när jag ser hans söta face ligga på kudden breve mig.
Det är inte det där att jag måste ha NÅGON breve mig i sängen för att det skulle vara tomt annars utan det är just Christan  jag vill ha där breve mig, (och ibland min katt när han är snäll).
Att få sånna där söta sms mitt på dagen där det står ett simpelt "puss" när man har en seg mattelektion ger mig lite extra krafter också. Ett annat sms jag fick av honom blev jag så glad av att hela jag lyste upp. Det var för några veckor sen, sent på kvällen när jag gått och lagt mig. Det stog något i stil med detta: "Hej babe, jag hoppas ATT jag väcker dig nu, för jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig innan du går och lägger dig idag. puss!"
Inte så mycket kanske men jag vart så glad i magen. Jag blir glad i magen av dig Christian Andersson,
DU ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS!

28 januari - snor

Hej alla! Jag liksom Christian är sjuklig. Jag nyser var 5e minut och måste springa och snyta mig, uscha! Hatar att snyta mig, det låter så äckligt! Jag som har SM i helgen, håller tummarna hårt att jag inte missar det.
Missade träningen idag också på grund av min sjuka. Jag blir så rastlös av att sitta hemma. Iallafall dom dagar då jag är van att träna innebandy. Jag är träningsnarkoman tror jag. Fast inte på gym, det är tråkigt. Jag älskar att springa omkring på den där innebandyplanen och leka med bollen. Innebandyn är underbart bra ifall jag haft en dålig dag, att kliva in på den där planen är som terapi, allt känns bra och man glömmer dom problemen man har för stunden, Underbart!

Nu har jag bara 20 sidor kvar av boken som ska vara färdigläst imogron, jag klarade det, YES!
Då är det bara salskrivningen kvar på boken då. Segt somtusan!


27 januari

Först och främst GRATTIS TILL KLARA IDAG! hon fyller 18 år! Klara är min barndomsvän, dock träffas vi inte så ofta nu längre men hon är väl värld ett grattis för hon är så go. Tänk dig klara, nu är det 16 år sen vi blev vänner i våran lekpark. haha. Det var gamla goda tider det.

Idag var jag i skolan som vanligt, och som vanligt så minns jag inte vad vi gjorde i skolan. Vi gör inte så mycket, haha.
När jag kom hem så kollade jag på oth och sen la jag mig i sängen och läste faktiskt, bra gjort av mig tycker jag. Jag har läst hela 70 sidor och idag fast har 70 sidor kvar också. Men det ska jag nog klara.
Tog en paus i läsandet och drog upp kameran, hör och häpna!


26 januari - bilder från idag


26 januari - fota

Hejhop! Det blev en kort dag, började halv 9 med engelska, sen hade vi matteprovet. Det gick fan rätt bra ändå tror jag.
Hoppas på det iallafall. Så jag slutade kl 11 typ.. drog mig ner på stan och medans jag väntade på bussen drog jag in på HM. Jag hittade ett par skor till. Sånna som jag köpte förra veckan fast med lite högre skaft. Snygga var dom!

Nu ska jag och syrran dra ut och fota, får hoppas att jag kommer hem med några bra bilder..Hinner dock inte redigera dom idag. Så det får nog bli imogron eller senare i veckan. Har en bok som ska vara färdigläst tills på torsdag och jag har typ 150 sidor kvar + att man har en massa träningar hela tiden så jag hinner aldrig sätta mig och läsa den. Förökte läsa igår innna jag skulle sova, men jag orkade inte. haha. Det går väl som det går med den där..

Ha en bra dag alla!

25 januari

Söndagkväll igen då. Jag tycker både illa och bra om söndagar. Dom är mysdagar och då är det helt perfekt att ha en pojke vid sin sida, vilket jag hade idag, puss. Det dåliga med söndagarna är väl att det lediga är slut och man ska tillbaka till verkligheten igen. Har matteprov imogron också, YEY! noot. Hoppas det går bra..
Sjukt kul kväll igår, måste ta och tacka Lisa som vi fick vara hemma hos. Snällt! Hoppas att alla hade kul. Det väl jättekul att se alla uppklädda och sådär, när man alltid annars ser folket i träningskläder och en tofs i skallen.

Vaknade hos chrille idag då. Han hade match, samling halv 10 så jag pallade inte.. låg kvar och sov. Dumma mig!
Han kom hem vid 12 snåret och då hoppade han tillbaka ner i sängen och mös med mig lite, sen gjorde vi frukost.
Jag hade lite huvudvärk och tänkte att en dusch skulle sitta fint också. haha. efter det så kollade vi på madagascar 2.
Eller ja, vi sov typ i omgångar. först sov jag en stund i mitten av filmen sen blev jag pigg men då somnade chrille. haha.
Vid 5 tiden kom syrran och hämtade upp mig. Kolla in hennes blogg btw! Hon är fotonörd hon också! Elin heter hon.
Nu på kvällen har det bara blivit lite käk och sen kollade jag och elin på svärdet i stenen. haha en klassiker!


24 januari - party baby!

Vi vann matchen idag, med 4-1. jag var så himla nervös innan alltså! brukar aldrig vara det. Blir väl extra spänt när det är en match man måste vinna. Och vann, det gjorde vi! fan så skönt det var när första målet kom! blir extra firande nu på lagferren ikväll då! Vi var lätt förtjänade denna vinsten. Och ida(våran målvakt) var så bäst! grymm brud alltså!
Efter matchen åkte jag och chrille hem till mig, käkade lite, sen kollade vi på film och mös.
Nu har han åkt hem för jag ska ju iväg. Men jag ska till honom ikväll igen. PUSS

Nu ska jag glida och göra mig iordning för snart kommer åsa (en i laget) och hämtar mig. Hon är snäll hon!
Hej hej så länge, hoppas ni får en kul kväll alla!

23 Januari

Hejsan! matchen ikväll är inställd, hur skönt är inte det då!! Då kan jag tagga till 100 tills morgondagens match!
Och jag får pussas med chrille hela kvällen nu istället, sweet!
Om en vecka kommer min bror och anna (hans tjej) hem, dom har varit och luffat runt i Thailand i 3 veckor nu, bara en vecka kvar, viktor(min bror) åka på lite magsjuka också, stackarn! haha.  vidrigt ju! Åhh, dom kommer ju komma hem helt bruna och fina ju! jag vill också åka, det är ju skit långt kvar tills jag och chrille ska åka! Hoppas det går fort iallafall:)

Idag har jag shoppat lite.. två par skor och en väska.. sen tidigare i veckan fick jag en kofta som jag skickade efter för jättelänge sen.  Jag bara älskar sånna här skor alltså! så söta och så sköna! fick dock klippa av skosnörena på dom för att få plats med dom i skon liksom, dom var 1 meter långa typ. haha


22 januari

Hemma från träningen.. Gick bra idag. kändes skönt att få springa och röra på sig:) Dock jobbigt med 2 timmars hårdträning. Blir två matcher i helgen. En imogronkväll kl 21.00, jag undrar vad det är för någon idiot som lagt matchen där alltså! STUPID! Sen har jag en match på lördag kl 12, då är det fan seriefinal alltså. Vi bara ska vinna mot dom den här gången alltså! Vi har spelat 15 matcher och av dom så har vi vunnit 14 st och förlorat en och det är mot dom vi ska möta på lördag. Men vi har fan bivit grymt mycket bättre sen vi mötte dom i höstas så nu ska det fan smälla i hallen! Vi ska ta dom där örebroarna nu fan! Sen på lördagkväll är det lagfest, ska bli asskoj, hade dock varit roligare ifall man hade åldern inne så att man kunde få dra på krogen efter som alla andra ska göra. haha, men jag ska hem till grabben och mysa då. Ännu bättre! Jag älskar att jag fortfarande saknar honom, vi har varit tillsammans i snart 14 månader och jag saknar honom även fast vi träffades för 2 dagar sen.. Chrille är bäst! Han har gjort en guid på sin blogg idag också in och kika! PUSS

Nu ska jag kila och sova hade jag tänkt. Trött som satan och det blir ju inte mycket sova i helgen heller.
Skönt att man börjar kl 12 imogron.. innan jag börjar ska jag in till stan och köpa ett par skor som jag la undan idag och sen en ny väska som jag gått och glott på ett tag nu. haha! Sov gott alla!


22 januari - tjock eller smal.

Hejsan! jag måste bara snacka lite angående Stinas inlägg om att naturligt smala tjejer har det svårt.
Var tror ni då att dom som inte är naturligt smala känner då? Ni som är naturligt smala behöver inte tänka innan ni stoppar något gott och fettigt i munnen, men jag lovar er, att dom som inte är naturligt smala tänker nog efter en eller två gånger innan dom stoppar in den där popcornpåsen i micron, stoppa mig om jag har fel?
Eftersom att dagens "normala" kropp ska vara just smal och slank.
Hur kommer det sig att alla tjejer i tidningarna måste vara smala jämt? Och hur många klädkataloger har kläder för lite större tjejer och killar? Inte är dom många, visst kan man väl beställa en större storlek, men det är modellerna jag snackar om, det är sällan man ser lite större personer bära kläderna i katalogen.
Jag har helt ärligt aldrig sätt en kurvig tjej på framsidan av tex, vecko revyn. mm.
Håller iof med Stina lite.. Varför ska tjejer som nu är natruligt smala få skit och få kommentarer efter sig som tex. "ät mat för fan, du är så jävla smal". Men knubbiga tjejer får nog höra samma saker bara helt åt andra hållet. "jävla fetto, sluta äta", klart somfan att det finns anorexia problem då! USCH!

Om folk bara kunde sluta med sina jävla fördommar. Alla kan väl bara få se ut som dom vill utan att få behöva höra alla dessa kommentarer. Och vad det gäller med killar.
Alla killar tycker fan inte samma, vissa gillar smala, vissa gillar kurviga. Alla ser olika ut, alla tänker och tycker olika.
Hoppas jag inte har upprört en massa nu bara.

ha den bra kväll, nu ska jag kila iväg på träning.

22 januari - sideways

Jag kände för lite egobilder. haha..
förstå två är från sommaren och den sista är sen nu typ. haha
 

21 januari

Känns som evigheter sen jag skrev något här. haha..
Ännu fler läsare nu också, det får vi tacka min kära vän Jakob för. Han skrev så fint om mig och min grabb:)
Antar att alla som kollar in här redan har varit inne på Jakkes blogg, om inte, GÖR DET!!!! Och för er som inte känner honom
i verkliga livet så är han en underbar vän alltså! Fin storry bakom våran vänskap faktiskt:) Vi började snacka via bdb, haha!,
Jag kommenterade hans bilder och sådär.. sen så började vi snacka på msn, det är ungefär två år sedan nu:) Det var inge flörtade alls faktiskt, vi bara klickade som vänner sådär, om man nu kan kalla sig vänner när man inte ens träffats, men han kändes verkligen som en vän jag hade kännt sen blöjjan alltså
Den 7 december 2007 på idolfinalen träffades vi för första gången, glömmer aldrig hur hårt mitt hjärta slog när jag såg honom stå där i kön. fyfan det var så jävla kul att träffa honom där.. Sen I februari förra året så åkte jag ner till viken och hälsade på Jakke i några dagar, så skoj! Jag tycker att det är en fin storry iallafall!
Bilddagboken kanske inte är så dum ändå, lädde mig ju till en underbar vän:)

Bjuder på lite bilder från förra valborg, Jag och chrille fick ett litet jobb, vi skulle fota på ett disco, Adam Tensta var där.


bilder



skolan

Hejsan!
här sitter jag nu, i skolan och har så skoj så skoj. HAHA! not..
Har svenska redovisning idag som jag sitter och övar lite på.. Vi ska snacka om en författare till boken vi fått läsa.
Vi får väl se hur det går. Ifall ni går på gymnasiet, vad läser ni för program:)?

För er som inte tittar in i min grabbs blogg så borde ni göra det!
Han är bäst!


9763.

Hej igen! Nu har jag kommit hem till mannen min, han är och duschar så jag tar väl och skriver lite medans jag väntar på honom. Vet dock inte vad jag ska skirva. hahaha
Vi ska kika på en skräckis sen, hoppas den är bra.. Något filmtips?

Åhh. jag vill faktiskt börja vårhandla lite.. nya kläder behövs fan.. Nya tunikor och klänningar till sommaren sen också:)
Måste erkänna att jag hatar jeans. visst, det är snyggt och sådär, men så stelt. Jag är en mjukisbrud.
Fast klänningar och sånt är skönt.

Nu har chrille kommit tillbaka från duschen så jag slutar väl skriva nu.
Herrå!

4-0

Vinst igen, vi är heta nu fan! haha..  Dom vi spelade mot var helt galna i huvet, dom gjorde tjuvknep på oss hela tiden.
Helt sjuka fan.. men men vi vann ju iallafall jag spela rätt bra ändå:)

Nu ska jag hoppla in i duschen och sen käka något för att senare dra hem till grabben och sova..
Han glömde lite grejjer här sist så man är väl tvungen att dra dit, haha nejdå;) I love him!
Vet inte vad jag ska skirva mer nu..

Hur har allas helg varit, hänt något kul?:)

hårt arbete

Hemma nu efter mitt arbete, segt somfan var det.. men det gick rätt snabbt ändå..
Nu sitter jag här och funderar lite.. Fick en fråga av en tittare ifall jag redigerade mina bilder. Och, ja det gör jag..
Men jag tänkte ifall jag kanske skulle visa en före och en efterbild, så ni får se skillnade liksom.
Eller vad tycker ni?

Imogron är det match på gång igen.. känner mig taggad fan! Det är lite derby imogron alltså, haha..
Efter matchen ska jag nog hem och tag det lugnt för att senare kanske ta mig hem till grabben och sova där.



bilder

Vart inte så många bilder, men men.

lördag

Igår var jag, chrille, syrran och henns kille och glodde på Benjamin buttons otroliga liv.
Flimen var bra. Det var en fin storry liksom. Fast den var lite seg.. Stefan somnade (syrrans grabb) Den var nästan 3 timmar lång så det kanske inte var så konstigt. haha..
Men den var bra iallafall..
När vi kom hem så gick vi och la oss på en gång.
Idag sov vi ut lite. eller ja till typ 11, men ändå. skönt var det.. sen drog jag och chrille ut och fotade (har nyss kommit in).
Kommer upp bilder senare när jag har redigerat klart dom..
Sen ska jag jobba idag också.. 15-22, hejja va kul! noot.


Kyla

Nu kylan kommit tillbaka till min stad. Det är väl inte jättekallt -5 typ. Men man är ju inte van, det var ju varit plusgrader dom senaste vintrarna typ. Jag kan inte säga att jag tycker om kylan och vinter heller, jag är en sommarmänniska.
Fast iof. när det är vinter så ska det vara finter, med snö upp till knäna och kallt, inte en massa slask och äckel. haha
Det är vad jag tycker iallafall!
lite gamla bilder kommer upp nu..


nytt folk

hej och hopp!
tack för alla era låttips. jättekul! jag har ett låtttips till er också. Elisa - heaven of hell, dancing, swan...
hon har en otroligt vacker röst alltså.

Jättekul att det har kommit lite nya läsare nu också efter att min man gjorde lite reklam för mig :) Det är skojj.
Hoppas ni som är nya här gillar mina bilder och mitt skrivade!

Jag sitter i skolan nu och gör absolut nada. Jag har tyvärr inga bilder här, men imorgon ska jag och grabben ut och fota:)
Efter skolan så ska jag träffa chrille sen ska vi åka hem till mig.. senare ikväll ska vi dra ut och käka och sen på bio med min syrra och hennes kille.. vi ska på premiären av Benjamin Buttons otroliga liv. det ska bli mys!
Kommer kommentarer från mitt håll efter jag sätt filmen, om jag gillade den eller inte. Men den verkar vara bra!

låttips tack!

Jag behöver nya låtar! Jag spelar samma låtar varenda gång jag sätter mig vid datorn. Vill ha nya låtar
att sjunga på.. någon som har något bra låttips? eller bara någon artist som dom tycker om?
Uppskattas som tusan!


sommaren får gärna skynda sig hit.

Hejsan! Morgonen började med att klockan ringer vid halv 7.. ska vara och träna innebandy kl 8 med skolan..
rätt härligt ändå att starta dagen med innebandy, man blir rätt pigg efter. Nu sitter jag i skolan.. har inte någon lektion förns klockan 12 igen.. så jag har ingentning att göra.. eller iof så har vi några inlämingsuppgifter som jag skulle behöva göra.. ska väl ta tag i dom kanske.

Hoppas verkligen att vårterminen flyter på snabbt och bra.. jag vill ha sommar nu! CYPERN MED BABE, COLDPLAY!
Vill ha sommar nu... någon som håller med eller?

åhh, jag måste verligen ta tag i fotandet igen. Jag har inte fotat något sen jul. Inte bra!
som sagt så sitter jag i skolan nu.. så jag har inga nya bilder här.. men tar och lägger upp en som finns på min flickr sida.


13 januari

Jag känner att jag vill dela med mig lite av en hemlis som jag går och bär på. Det är inte något som är speciellt kul. Men det är nog ingen som vet det tror jag. Men jag verkligen älskar att sjunga. Det är så jävla härligt att istället för att skirka när man är tex arg så kan man sjunga ut det iställen. Jag älskar sjävla musiken i sig. Utan musiken vettefan vad jag skulle göra alltså! Sådär, det var min hemlighet, farlig va?! haha.
Hej jag heter Matilda och jag är kär i musik. Något sånt...

Ajja, min dag iallafall.. började skolan 8.30, åkte från mig 7.45 så att jag ska hinna med att byta buss på stan, orkar inte gå!
haha, jag motionerar nog som det är redan. Jag har faktiskt redan glömt vad min första lektion var idag. Men dagen var seg iallafall. Fast den slutade med innebandy och det är ju fint.
Jag börjar undra hur många det är som tittar in och läser/kollar min blogg. Kan inte ni som gör det vara snälla att lägga en liten kommentar bara? skulle vara sött!


Fotad med canon eos 350d, 50mm f1.8

Sliten

Inte lite sliten efter träningen då! ben, armar, mage och rygg fys + att vi sprang i slutet av träningen också!
men som sagt man känner sig duktig efteråt! och när jag kom hem stog det chips med dipp på vardagsrumsbordet,
det stod även skivade morötter och gurkor som jag doppade i dippen. Det var gott! Kännde mig väl förtjänt av det.
Nu sitter jag här och tänker på  Christan, vet inte varför, men han är alltid i mina tankar tror jag, vare sig jag vill eller inte..
men han är så söt så han poppar upp i mina tankar hela tiden. För er som inte vet så är Christan min pojkvän, vi har varit tillsammans i 13 månader nu. Känns fint! han är bäst!


Bilden är ifrån när vi var i göteborg i höstas. mys!

15.55

Kom hem från skolan för ett tag sen.. har hunnit slänga i mig en tallrik flingor och snart är det one tree hill på tv..fint vettu!
Efter det så är det träning på gång iallafall. fys idag. uscha! haha, men man känner sig så duktig efteråt, erkänn?!
Ajja.. vädret har vänt helt och hållet. för några dagar sen var det mys med snö, dock var det lite för kallt.. -10 typ!
Nu är det typ 5+ och all snö är borta.. tur att det inte blev en massa slask iallafall. det är så drygt! Speciellt om man har tygdojjor på fötterna. INTE KUL!
menmen... lite bilder på toppen av detta inlägg skulle väl sitta fint.



Hemma igen

Haha.. kom hem och det första man såg var mat på spisen! told you ;) Sen det andra jag såg var mosters hund med en stor tratt på skallen, stackarn :/ men han är söt ändå! Ajja.. tänkte ladda upp bilder. Det är lite bilder som jag hade till min förra header. Bilder som togs i somras.



Helg

Det var en rätt lugn start på skolan ändå, och nu är det helg, skönt! Jag träffade chrille igår efter skolan, vi käkade lite på stan sen drog vi hem till honom och kramades. Sweet! Nu är klockan halv 5 och jag ska bli hämtad av syrran snart. Vi ska hem, antagligen käka, (som vanligt) haha. mat är gott!
Imogron, söndag, ska jag upp i rätt så hyffsad tid, ska spela match kl 12 :) Sen efter matchen så ska jag jobba.. kl 15-22.
100% OB! hell yeah! Ajja, ha det fint alla:)

en underbar sommar

Sommar 08 var min första sommaren tillsammans med Christan. Sommaren 08 var en av dom bästa!
Jag älskade att åka ner till ån och bada och fiska med honom (jag solade mest, fiska är inte min grejj).
Jag älskade att tänta i på hans tomt. Haha. vi drog ut datorn dit så vi kunde ligga och kolla på filmer där:) MYS!
Vi åkte till min stuga och var där några dagar, det var så skönt!
Vi åkte till Göteborg och hälsade på hans mormor och var där i en veckan och bara tog det lugnt. Det var nog det bästa av allt! Och nu i sommar ska vi åka till cypern. IT´S GONNA BE AMAZING! Jag längtar så mycket! Det är som våran 18år present till varandra, att vi ska åka dit och ta hand om varann och bara mysa:) det är allt jag önskar mig iallafall! PUSS!



Några bilder från förr...


Bilderna är ifrån när jag och Chrille (min kille) var på liseberg någon gång i höstas
när dom hade suttit upp julbelysningen, det var mys.

Så var skolan igång igen...

Då sitter jag här igen, inne i datorsalen och nördar lite. Det var fan jobbigt att ta sig upp i morse alltså.
Upp halv 9, käka frukost sen göra sig iordning för att ta bussen in till stan och sen vidare till skolan.
Skönt att jag inte har någon innebandyträning ikväll iallafall, jag ska bara ta det lugnt när jag kommer hem idag.
Längtar redan till helgen fan. Då ska det bli mys med min chillekille:) han är söt!
Det var allt från mig för nu!

Kanske dags att ta tag i dagen.

Ja, jag har suttit här hela dagen, bloggen blir fan som en drog! Kul att hålla på med olika designer och sådär.
Men nu ska jag dra och kolla på oth och sen göra mig iordning för att åka och spela match.

Ha det fint!

Godmorgon på er

Här sitter jag nu, med bärbara datorn i soffan, med katten breve mig och tittar på saltkråkan. Det är så bra..
Käkade nyss frukost, det fick bli havrefras med äpplemos och mjök. Det var gott.. Idag ska jag åka till örebro och spela match, den börjar kl 20.00 så jag kommer väl hem runt midnatt. fifan! Sen börjar jag skolan imogron också, hejja! hoppas det blir en lugn dag. Ja, nu har jag nog lite slut på ord tror jag, vet inte vad jag ska skriva mer. 
Joförtusan. Min syrra och hennes pojke kommer hit och bor i några veckor..dom håller på och lagar något
hemma hos dom så då får dom inte bo där. Så idag kommer dom hit och kabelsäkrar hemmet så att deras katter inte
ska äta upp alla sladdar här hemma, skulle ju inte vara allt för skojj. haha.


Min kisse, Cosmo


Svårt!

Det är fan svårt att fixa bloggen, vissa saker fungerar inte hit eller dit.. herregud. Massa olika koder och jag inte förstår mig på. Det skulle lika gärna kunna stå "kasdhfg" typ. haha. Men det tar sig väl. Jag får ta hjälp av folk som kan.
23.23 är klockan. funderar på att lägga in lite nya scrubs avsnitt på min ipod och lägga mig i sängen och kika innan jag somnar, nördigt, jag vet men scrubs är typ det roligaste som finns.

Ajja, ska försökta fippla vidare lite på bloggen sen ska jag nog sova. Trött som satan. Ha det fint!


Hallå!

Hejsan. Matilda heter jag och jag tänkte göra som många andra, börja blogga. Vet inte varför men det kändes som att det var dags nu bara, haha. Jag tänker nog först och främst använda denna bloggen till att ladda upp mina bilder. Kommer såklart att skriva lite om mina dagar och annat små skit som händer. Eftersom att denna bloggen är ny så är den inte färdigpimpan än, håller på med det. Hur tycker ni att den ser ut? Tips tas emot med glatt humör!


Fotad med canon eos 350d, 50mm f1.8

RSS 2.0