SNÖMYS.

Det är mysigt med snön, visst då?! Men nogfasen kan den få försvinna nu. Jag vill ha sommar och ta studenten, sen vill jag ha höst snabbt så jag kan få spela innebandy på riktigt igen!
Nu är det lov iallafall. Jag ska ta det lugnt, jobba lite ochsådär:)NY GLUGG.


Canon eos 40d + canon EF 50/1.8

Igår var det pojkvännens födelsedag, han fyllde stora 18, så det blev att fira honom igårkväll sen hem och sova för jag började jobba idag kl 7. KUL! aja, idag får jag även en ny och fin glugg. canons 50/1.4, WONDERFUL! Får se när jag har tid att testa det bara, ska jobba imgron också.
Nog för mig, ha en fin lördag i snöovädret.

SLOW.

Ja, usch va dålig jag varit på att uppdatera bloggen men jag har ett annat liv utanför också! Skola, vänner, pojke. Vilket är awesome! Men skolan har stressat mig lite på sista tiden och sen har jag och peter(min pojke? bara tagit det lugnt i lägenheten, som jag förövrigt har flyttat hem från nu ikväll. Lite sad att inte ha den längre, men skönt att komma hem till det vanliga.

Nu ska en trött Matilda sova. Bajs på er! En mogen matilda också!


Canon eos 40d + Canon EF 50/1.8

HAITI BOWLING.

Idag var hela klassen och bowlade och för varje poäng vi fick ihop gick 2 kr till Haiti. Vi samlade ihopp nästan 10 000 kr. Det är helt strålande. Jag och min projektgrupp samlade även ihop ungefär 500 kr igår som ska skickas till Haiti.Canon eos 40d + Canon eos EF 50/1.8


STORM.

Här om dagen var det verkligen storm ute. Det snöade och blåste somfan. Man undrar ju när snön ska försvinna?! Jag längtar efter sommaren.Canon eos 40d + Canon EF 50/1.8

SKOLA.

Idag, som sagt, skar jag i ett får hjärta. Jag trodde det skulle vara äckligare än vad det var. Det luktade ingenting, plasthandskarna man hade på sig luktade dock sjukt illa. Haha. Sjukt nog så blev jag hungrig när jag såg hjärtat, det såg ut som kött typ, på vissa ställen iallafall. Men sen när det var time att käka så såg maten ut som hjärtat och jag ville inte äta. HAHA.
Någon annan som kuttat i något äckligt?Canon eos 40d +Canon EF 50/1.8


Kamerautrustning

Tänkte att det var på tiden att slänga in ett inlägg om min utrustning. Inte så mycket nu, men den
kommer förhoppningsvis att bli större. Jag ska kanske ta mig tid att skriva lite om varje grej sen.

Kamera:
Canon eos 40d
En mycket bra kamera i mitt tycke. Innan hade jag en 350d och jag märker stor skillnad på kvalitén och
speciellt så är det sån stor skillnad på huset i sig, mycket kraftigare och rejälare att ha i handen.
Varför jag köpte den här kameran var för att jag kände att jag ville uppgradera mig från amatörkameran.

Objektiv:
Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di till Canon AF¨
Canon EF 50/1.8Canon EF 50/1.4 USM
Tillbehör:
Kameraväska- Crumpler Threeseventy Daily
Fjärrutlösare- Hähnel HW 433 proAlla bilder är från
cyberphoto.se
FF.

Nu har jag råkat hoppat över någon vecka med flickrfavs men ni får dem idag istället, en dag försent. Hoppas ni tycker om dom. Säg gärna vilken ni gillar bäst:) Min absoluta favorit här är ne 14. Men alla är ju såklart underbara.1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8.  9.  10.  11.  12.  13.  14.  15.  16.

RSS 2.0