SISTA DAGEN.

Idag har jag den sista lektionen ever på kopparlundsgymnasiet. Både sad och skönt! Upträdde idag på skolan också för första gången. Nervöst, men kul:)Canon eos 40d + Tamron 28-75mm/2.8

25.

Oj, vad det bara har öst ner regn idag.. inte alls kul!! Dock en perfekt dag att göra måsten på stan, så jag har fixat nytt lägg då mitt andra gick ut för några dagar sen och fixat lite annat smått. Senare kommer babe min och myser:)Canon eos 40d + canon 50mm/1.4

SOMMAR.

Det är verkligen påväg att bli sommar och jag blir så lycklig. Sen kan jag verkligen inte fatta att om lite mindre än 3 veckor tar jag studenten- GALET!


Canon eos 40d + Tamron 28-75mm/2.8

BLACK AND WHITE.

Fotade min Peter lite i mitt underbara ljus i mitt rum, kommer fler någon dag. Hoppas ni gillar.


Canon eos 40d + Tamron 28-75mm/2.8

BLOGGTIPS.

Jag hade tänkt att tipsa er om två utav mina favoritfotografer. Vet inte sådär jättemycket om dem mer än att dom fångar en sån verklig känsla i sina bilder att varje gång man kollar på dem hittar man hundra nya saker som man tycker om med bilden och kompositionen.

(Klicka på deras namn för att komma till deras hemsidor)


Nr.1
Leonard Gren.
Den här killar hittade jag på bilddagboken för 3 år sedan ungefär och eftersom jag slutat använda den sidan nu så glömde jag bort honom för ett tag men hittade honom igen och är mycket glad över det för nu har han utvecklats ännu mer. Han fotar för det mesta människor och porträttbilder. Vad jag förstår så han någon slags modefotograf nu, men är inte helt säker. Han fotar även naturbilder som är helt sjuka, han kan få ett simpelt träd att se intressant ut.
Bilderna är iallafall underbara och lovar att ni kommer falla pladask!

Nr.2
Denise Bovee
Jag minns att jag tipsat er om Denise förut men ifall det kommit nytt folk till mig så gör jag om det för hon är fantastikst bra! Hon fotar mest par, bröllop, familjer och vänner. Hon har en speciell stil när hon fotar men ändå är alla bilder man ser olika varann. Jag hittade henne för ungefär ett år sedan och jag kommer ihåg att jag tänkte att det var så bra jag ville bli. (haha)
Gå in och kika ifall ni vill bli lika inspererade som jag blev.

Nr.3
Olof Grind
Ni får en liten bonus nu också tycker jag. Olof går sista(?) året på gymnasiet och är så himla skillad på att fota, om man får säga så. Nu har jag varit ute och rest lite överallt och jag måste säga att jag verkligen diggar alla hans stadsbilder, dom är helt underbara. Tonen som Olof får med i alla bilder är också helt otroligt snygg. Han fotar även porträtt bildern på nära och kära. KOLLA IN!

Hoppas ni gillar dessa tips:)

MAJ.

Så var det en maj och jag har varit så kass på att uppdatera bloggen, men nu ska jag försöka göra det lite mer ofta. Jag har nämligen inte haft photoshop och nu har jag fixat cs5 på prov i 30 dagar sen ska jag köpa:) så jag har en del bilder på lager nu. Dom kommer så småningom när jag har tid. Detta är iallafall från idag, det har regnat hela dagen med nu mot kvällen blev det fint:)


RSS 2.0