sommar.

Det är fan sommar här hemma i Sverige nu, det är så himla skönt, såhär bra har det väl inte varit på flera år.
Idag har jag varit och badat på. Kom nyss hem för jag börjar jobba kl 15 men det var skönt att få ta några dopp iallafall:)

(mer bilder från resan)




let me sing.

Nu måste jag då säga att jag tycker att Robert Pattinson som spelar Edward i Twilight har blivit snyggare i mina ögon. Fick reda på idag att han sjunger underbart bra och att det faktiskt är han som spelar pianot i filmen. Sen växer han väl på en ju mer man kollar på filmen också. haha. Jag vet att jag kan vara en aning efter med denna informationen som jag tagit in men det var första gången idag som jag kollade på extramaterialet till filmen. hehe.

Sjukt ovärt inlägg, menmen..

Godnatt!

jobb.

Då var man tillbaka till vardagen igen då. Idag börjar jag jobba. Suck! skönt dock med pengar men segt ändå.
Flickr favoriten får nog vänta tills på söndag för jag har en massa jobb och sådär nu så och hinner ej, hoppas ni har lite överseénde:)
Jag slänger in ett par bilder från resan som jag hunnit redigera:)



smakprov.

Detta var stranden vi badade vid. Det var där vi var. Haha.. Men jag tänkte bara lägga ut bilden för att visa hur fint och turkost vattnet var. Detta är en helt oredigerad bild så ni vet!


home sweet home.

Då var veckan över, veckan som man har gått och längtat efter i 4 månaders tid har försvunnit alldeles för snabbt.
Men vi hade det underbart ändå, och vädret var kanon. Sol alla dagar.. Fast det var moln också men vi fick iallafall sol hela tiden typ. Vattnet var helt underbart! Kristallklart så man såg botten flera meter ner, sjukt! Sen någon dag var det 2-3 meter höga vågor som vi hoppade i. Vi har iallafall haft det bra, ätit gott och bara njutit:)
Men det är som man säger, hem ljuva hem. Visst var det skönt att åka utomlands men det finns nog inget som slår en riktig svensk sommar som vi har här nu. Någon som håller med eller?

(bilder kommer allt eftersom)

hej då.

Jag antar att jag inte kommer orka/hinna slänga in ett inlägg imogron bitti när jag vaknar. Eller ja, vi ska upp kl 4 så det blir väl typ inatt.
Men jag tänkte bara säga hejdå och att ni får ha det så bra hemma i sverige för nu drar jag och chrille till grekland i en vecka! Har dock sett att det inte så vara så fint väder där när vi åker men vi ska ha kul ändå:) Det ska bli massa mys och äta mat. Haha.
Hittar jag en dator så slänger jag nog in ett inlägg ska ni se. Men när jag kommer tillbaka så har jag antagligen en massa bilder sen kommer läggas upp här så försvinn inte från min blogg nu ;)
Ha det bra. hejdå!!

(bilden är tagen från fritidsresor.se)


flickr favorit.

Jag vet att jag är två dagar för tidig med min flickfavorit men jag är ju utomlands på söndag så jag ger er den nu:)
Vilken är din favorit:)?


1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8.  9.  10.  11.  12.  13.  14.  15.  16.

babe.

Detta är bilder som jag tog på chrille förra sommaren någon gång som jag redigerade om nyss. Vad tycks? Ska jag ändra på något? Ge mig lite tips som jag kan tänkta på när jag redigerar!:) Det är kul att höra vad ni tycker så tyck till nu:)

Min frågestund btw. Vi stänger ner den. Hinner inte svara på frågorna. Eller jag kanske svara på dom efter grekland men då måste ni skicka in lite fler frågor till mig HÄR! :)



torsdag.

Idag är det torsdag och bara 2 dagar kvar tills jag och chrille åker!! Jag är hemma hos chrille nu så jag har inga bilder här.
Vi ska tvätta och sen packa hans saker sen ska jag hem och packa klart mitt.

2 DAAAAGAAAAAAAARR KVAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onsdag.

Idag är det onsdag och jag har tvättat kläder och börjat packa resväskan. Känns skönt att göra det för då vet man att man snart ska iväg.. Sweet!
Snart ska jag cykla hem till syrran och få twlight på ljudbok. Hon fick den gratis på sitt jobb. Känns smidigare att ha boken på ipoden istället för att ha en klumpig bok med sig när man reser:) Och jag vet, jag är efter som inte läst boken än, men jag gillar inte att läsa så mycket. haha. 




tisdag.

Klantig som jag är så missade jag en bokad tid med min sjukgymnast idag, skulle testa mitt knä. Men jag ringde och rättade till det:)
Nu ska jag göra mig iordning för att åka till jobbet. jobbar 15-22 och när jag kommer hem ska jag hoppa direkt i sängen, nästan iallafall. Jag börjar nämligen bli lite sjuk och jag ska åka på lördag och jag vill inte vara sjuk då så jag ska sova massor. Haha..
Bilderna jag laddar upp nu är gamla fast nyredigerade. Säg mig gärna vad ni tycker om dom:)
Jag har märkt att mitt namn blir väldigt pixligt i bilderna, någon som har tips på vad jag kan göra för att inte få så?


måndag.

Ny vecka, dock måste man inte upp till skolan på ett tag nu, Skönt! Fast jag måste nog säga att man blir lite rastlös ibland
utan skolan. Haha. fast jag har ju jobb iof så. Jobbar idag imogron och på onsdag sen åker jag till solen på lördag:)

Glöm inte att ställa frågor till mig i detta inlägget.
Stänger när jag fått tillräckligt med frågor:)

(Lite random bilder nu bara)



flickrfavs.

Veckans flickrfavs gillar jag verkligen. Jag tyckte jag lyckades hitta riktigt snygga bilder denna gången:)
Men 2,5,6 är ändå mina absoluta favoriter här. Det var så snygga färger. Vilken/vilka gillar ni bäst?


1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8.  9.  10.  11.  12.  13.  14.  15.  16.

(klicka på länkarna för att se bilderna i bättra kvalité)

kg.

Finns det någon bättre skola än min eller!? Sjukt kul man kan ha med allt folk där iallafall.
Igår var det avslutningsparty och vi hade ingenstas att vara så vi var ute vid en fotbollsplan och hade det skoj!
Både ettor och tvåor var där och det var kul somfan till en början, innan polisen kom och matade bort oss. Orka folk som klagar. Kl var typ 21 när polisen kom, vad är det för jävla partypooper som ringer polisen vid den tiden! Någon som inte hade så kul när den var ungdom kanske. Låt oss leva! hahah. Men kvällen var kul ändå. Med rätt folk så har man alltid kul!
Sen kom chrille och hämtade mig och sen sov vi sött :) puss på honom! 8 dagar kvar!!!

Detta är bilder från förra sommaren.


fallande regn.

Ja mitt folk, regnet bara faller och faller och jag har ingen sommarkänsla i kroppen alls! Usch nej! Och imogron får jag sommarlov!? Sjukt. Det känns som att det är höst redan. Men snart åker jag och chrille då får vi hoppas på lite värme iallafall. Vi var och växlade pengar igår och jag vart ännu mer taggad på att åka nu!!
Ikväll ska jag dra och paryaj hos en vän som fyllde 18 igår och imogron är det avslutningsfest! Awesome!


kass.

Jag har upptäckt att jag är dålig på att blogga. Eller alltså jag uppdaterar ju varje dag och sådär.
Men detta är en fotoblogg och jag har aldrig några nya bilder, så egentligen ligger väl problemet i mitt fotande.
Jag har inte känt mig motiverad att gå ut och fota nu på senaste tiden, jag är trött på alla dessa naturbilder.
Jag vill fota något nytt, portättbilder.
Och mina läsare bara poppar bort en efter en, det känns kul! (ironi)
Hoppas ni ser över min dåliga motivation till att fota och nöjjer er med gamla bilder:)
hahaha.
Dock har jag ingen bild nu. sitter vid chrilles dator.
Nu ska vi plugga matte. hejhej!

Flickr favorit

Idag har jag slängt ihop en helt random favs, utav något tema eller sådär..
Men säg mig gärna vilken ni gillar bäst, och såklart så bli bilderna i bättre kvalité om man klickar på siffrorna under bilden.
Min favorit och flickr-tips måste nog vara nr 15. Sjukt snygg bild. Jag fann den bland min syrran favoriter och jag klickade in på hennes sida och hon är duktig somfan! Kolla in där vettja:)
Gillar även nr4 och nr14 - hennes hår är sjukt snyggt!


1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8.  9.  10.  11.  12.  13.  14.  15.  16.

(säg till om länkarna inte fungerar!)

måste ha med.

Det finns ingen menig med min rubrik så ni vet. haha.

Jag och Chrille var ju i Stockholm i torsdags. Jag köpte mig två linnen, ett från Monki och det andra från MQ. Sen köpte jag mig en söt klänning nu till sommaren också, den kommer ifrån Mango. Juste, sen köpte jag ett nytt minneskort till kameran på 4gb också, bra att ha nu när vi ska åka iväg:) Om två veckor har vi kommit fram till värmen!!
Jag satt och skrev en "måste ha med lista" idag, men jag vet inte om jag fick med allt. Lite hjälp får någon som är van att resa? Vad måste man ha med sig?

Jag sitter med datorn i sängen och har inte med hårddisken hit så jag har inga bilder här. Men imogron får ni flickrfavs och sen kanske jag ska ut och fota lite också:) Får se vad vädert tillåter!

Ha en bra dag!

Idag har jag och Chrille vara tillsammans i ett och ett halv år:) Det är sweet! Och snart far vi iväg. Om två veckor och en dag åker vi. Det ska bli gött gött som tusan! Någon annan som åker samma dag? 20 juni? på morgonkvisten? Isåfall kanske vi träffas där;) haha

Idag har jag jobbat. 9-18 så jag känner mig helt slut nu. Vet inte hur jag ska palla en hel sommar med massa jobb alltså!




stockholm.

Imogron far jag och chrille till storstan. Haha. överskattad stad ändå tycker jag. Jag gillar Göteborg bättre, dock tar det 4 timmar och åka dit så det känns lite ovärt att åka dit bara för att shoppa. haha.
Men Stockholm har lite mer att erbjuda än vad Västerås har så.
Jag går med en skylt på mig där det står "adayofmylife" så att ni kan komma fram och hälsa om ni ser mig. Haha. eller inte!
Men kul ändå om jag skulle göra det. Haha.
Någon som har bra tips på någon affärr man ska in i:)?

Nu ska jag kika klart på kyle xy sen göra något annat kul. sova kanske. Herrå!

bilder från helgen.

Belv dock inte så många bra bilder. Jag har tappat stingen alltså. usch! haha
Ja idag var det utklädnadsshow på skolan och tråkig som våran rektor är så gjorde han alkoholtest på alla 3or. Eller det sas att han gjorde det iallafall.
Men showen var kul ändå!
Efter det hade vi våran muntliga redovisning i uf och nu äntligen är uf över, så jävla skönt! och jag fick mvg. NICE!


sol.

Massa sol har de senaste dagarna bjudit på, dock har jag hört att det försvinner imogron redan. hmm.
Idag har jag varit och kollat på när några i skolan spelade friskoletrofén, det var kul. Haha. :) Tror nog att våra grabbar i 2an vann! hejja!
Efter det klippte jag mitt hår och fick det lockat:) dom kuttade 10cm och det är fortfarande långt. skönt!
Nu har jag presic kommit hem från gymträning på sjukhuset med knägruppen. haha. låter sjukt bupp men det är kul.
Jag har även lyckats hitta en utav mina bilder på chrilles dator så den bjuder jag på:)

Ha en fortsatt trevlig kväll!



RSS 2.0