heartbeats.

Skön dag i skolan idag.
Men dagen började ännu bättre än så. Eller jag vaknade av att chrille nästan knuffade ut mig från sängen, men jag tycker om honom ändå, och ännu mer att vakna breve honom. Vi kollade på det senaste avsnittet av oth igår också. Jag blir så ledsen! Det är så bra! Någon annan som kollar på det?
 
Tillbaka till skoldagen då.. först hade vi avslutning på innebandyprofilen och där fick vi fika, efter det var det lunch.
Sen estetisk orgentering (foto/bild). Kul kul. Sen träffade jag chrille på stan för vi skulle fixa hans pass. Nu ska vi bara växla pengar sen är vi klara att åka, det ska bli så underbart alltså!Kommentarer
Postat av: sandy

Klart jag följer oth! Och håller verkligen med om det senaste avsnittet. Det var fruktansvärt bra :D överaskande bra för att vara de senaste två säsongerna! :D

2009-05-14 @ 22:24:26
URL: http://happysandygirl.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej, visst kan detta anses och tolkas som reklam, men jag önskar att du inte ser det på det sättet. Se det istället som ett sätt för mig att uppmärksamma någonting som är viktigt, någonting folk bör uppmärksamma.Det handlar om livet, det handlar om hur vändningar kan ske...hur man snabbt kan gå från lycka till olycka. Frågorna är många, svaren är få...hur går man vidare? Läker tiden alla sår?http://www.metrobloggen.se/offer

Bloggen är mitt klotterplank, den enda fungerande terapin för att ta mig tillbaka till ett ljust (så ljust som möjligt kan bli) liv efter att blivit offer för en våldtäktsman.

En blogg om händer som adrig slutar kännas, tårar som aldrig slutar rinna och minnen som alltid finns kvar.Finns intresset går det att, via bloglovin, prenumerera på min blogg - vilket verkligen uppskattas och värmer! En ny prenumerant innebär för mig samma som för alla bloggerskor - bloggen uppskattas, har ett syfte och en mening och givetvis "pushar" detta en till att fortsätta skriva, mycket och ofta, och utvecklas.Jag tackar för din tid, och hoppas att du tar en titt. Ha en fortsatt trevlig kväll!

2009-05-15 @ 00:14:26
URL: http://www.metrobloggen.se/offer
Postat av: Mjke

Vackert!

2009-05-15 @ 14:13:07
URL: http://mjke.blogg.se/
Postat av: FINA

finfina bilder! och det låter som en bra dag :)

2009-05-15 @ 18:41:22
URL: http://www.metrobloggen.se/fina
Postat av: Amanda

oth är bäst <3 (laddar ni hem eller kollar ni på tv?)

superfina bilder!

2009-05-16 @ 11:19:58
URL: http://fakereality.blogg.se/
Postat av: h

Jag ser. Och det är fantastiskt. Men det värsta av allt är att jag har hört ryktas om att Chad och Hilary inte kommer att vara med i säsong sju. Om det är fallet vet jag inte vad ja gör.

2009-05-19 @ 10:10:30
URL: http://simu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0